marcjespersen

BIO & KONTAKT

Bio

Som seriøs sportsmand gennem hele livet dedikerer jeg nu mit professionelle liv til at rådgive andre med deres træning og ønsker inden for fitness, kost og sportsgrensoptimering.

Street Mekka Copenhagen

Jeg er 44 år og har dyrket forskellige sportsgrene så langt tilbage jeg kan huske. Af sportsgrene kan jeg nævne; dans, svømning, atletik, fodbold, basketball og naturligvis fitness. Inden jeg tog min Nike-certificerede fitnessinstruktøruddannelse, benyttede jeg fitness til at udvikle mig til en bedre basketballspiller med mere styrke, hurtighed og eksplosivitet.

Jeg har dyrket fitness i snart 20 år. Mit fuldtidsprofesionelle liv har i en årrække været i en stilling som bygningskonstruktør i et større ingeniørfirma i Kbh., hvor jeg sideløbende har haft kunder til rådgivning om fitness træning og kost.
Som nævnt dedikerer jeg nu mit professionelle liv som Coach inden for fitnesstræning og kost til at hjælpe andre med at nå netop deres mål.

The Lean Look er mit eget drive, som fås ved målrettet træning og sund proteinrig kost.
Min egen træning som fitnessatlet er et led i min hverdag, som giver glæde og tilfredsstillelse ved de resultater jeg skaber. Det at holde mig en go’ og sund formkurve er vigtigt, da det påvirker min personlige velværestilstand positivt og giver overskud.

10450524_10152787612961897_6929824682567861472_n
Kosten er varieret og Paleo-inspireret, som er noget af det der skaber The Lean Look, og som samtidig giver den gode sunde energi til hverdag og træning.

Kontakt

Kontakt mig via mail og beskriv hvilken rådgivning du overvejer eller ønsker. Jeg vender herefter tilbage snarest muligt, så vi kan aftale tid til et interview, hvor jeg finder frem til den træning der passer dig bedst.

Marc
København K.
Mail: jespersenmarc@gmail.com