marcjespersen

News

Screen Shot 2018-01-15 at 09.30.28

PRE-SUMMER-CAMP;                                                        

Trænings-Camp i Marbella.
Tag forskud på sommeren og tag med til Marbella i uge 18 (29. april – 6. maj 2018) hvor vi træner og nyder syden sol.
Vi (Marc Jespersen & Joel Rosen) har sammensat en Camp som tilbyder en uges træning på et ressort i Marbella hvilket er drevet af en skøn dansk og jordnær familie (marbellafitnesscamp).
Campen fokusere på Styrke, Udholdenhed og Boksning – Der vil være 2 daglige træningspas som indeholder boksning og styrketræning.
Udholdenhedstræningen vil komme til udtryk i sammensætningen af de forskellige træningspas.
Campen bliver sjov og hård og er for alle på tværs af niveauer, og man bestemmer naturligvis selv om man vil deltage i alle workouts.
Der vil være 2 coaches til alle workouts som guider og styre træningen.

Pris; 5.995,- dkr. ekskl. fly. 

HOLD TRÆNING;

 • Morgen løbeture
 • Boxing
 • Styrketræning (barbells, kettlebells, TRX, strongman inspireret træning, prowler, medballs, bands)
 • Funktionel træning med og uden vægte
 • Mobilitets træning
 • HIIT/Udholdenhedstræning
 • 2 Workshop i løfteteknik (mandag & tirsdag)

DET PRAKTISKE;

 • 7 overnatninger
 • Fuld pension
 • Transfer mellem lufthavnen & Campen
 • Eventuelle fælles udflugter, herunder transport og forplejning uden for campen er for egen regning. (til dem som vil blive på campen er der naturligvis forplejning som de øvrige dage)
 • Penge gives ikke retur

EXTRAS;

 • Massage kan tilkøbes på campen.
 • Bar, shakes, is og sodavand kan købes på campen.

INFO & BETALING;

Kontakt Marc Jespersen via mail mj@marcjespersen.com med bestilling og spørgsmål og jeg vil vende tilbage snarest med svar om campen, hvordan man melder sig til, samt procedure for betaling.

Joel og jeg har længe haft en drøm om at slå pjalterne sammen om en camp, en camp som nu er en realitet – det bliver fedt!

Vi glæder os utrolig meget til at modtage alle deltager på campen i Marbella!
VELKOMMEN I MARBELLA!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Promo-video for Vesterbronx Gym

Se Vesterbronx Gym’s promo-video (lavet af Kenneth Skouboelling) som mine kollegaer og jeg er med i for at vise hvad netop Vesterbronx Gym har at tilbyde. Udover hvad der ses i videoen, kan jeg informere at miljøet og stemningen i centeret er tip top og virkelig godt! – Her er plads til forskellighed og hvor interesserne inden for fitness, styrkeløft, functional training og bodybuilding kan plejes med det bedste udstyr og maskiner.
Udover træningsmulighederne er der i loungen altid plads til hygge, eller afslapning hvis det skulle være nødvendigt efter et godt træningspas.

——————————————————-

Dato 1. februar 2015 – Ny træningspakke for makkerpar.

Fra dags dato 1. feb. 2015 udbyder jeg som noget nyt nu træningspakker for makkerpar.

Træningspakken for makkerpar, er til dem som ønsker at træne sammen, støtte og motivere hinanden – så kender du én, som også påtænker personlig træning, så vis vedkommende min hjemmeside og tag jer en snak om at gøre det sammen og spar penge på det.

Læs mere om forløbet og pris her  >  https://marcjespersen.dk/personligtraening/makkerpar/

foto

——————————————————-

Konkurrencer d. 6. & 7. september 2014:
Debutantstævne/Newcommers – Igen i år havde jeg atleter med til dbff’s stævne, det største stævne i dbff’s historie med 517 atleter på scenen – Dette år havde jeg flere atleter og resulterede i hele 3 finalepladser.
Det er med glæde at jeg præsentere dem alle her på min hjemmeside, mød dem under fanebladet Konkurrence – https://marcjespersen.dk/konkurrencer/konkurrence-2014/

Konkurrencer d. 27. & 28. september 2014:
DM i Bodybuilding og Fitness – I alt 281 atleter skal på scenen, og derfor bliver dansk bodybuilding og fitness forbunds største til dags dato.
Til DM er der flere af mine atleter der stiller op – DM er unægteligt en endnu hårde konkurrence en Newcommers, og feltet på scenen vil klart nok være stærkere end Newcommers (Newcommers er et “licens-stævne” hvor man kan kvalificere sig til at deltage i DM de næste 2 år)

Jeg glæder mig meget til at se mine to bikini fitness kvinder på scenen til DM!
photo-4