marcjespersen

VÆGTTAB

Har du mellem 10 & 40 kg i overvægt, hjælper jeg dig i gang med nye vaner inden for kost og motion – her er tale om motion udenfor fitness centeret, motion som implementeres i din hverdag ved simple ændringer af vaner.
Kosten vil være stenalderinspireret, og du vil ved opstart få udleveret og gennemgået en kostplan.

En aftale om et vægttabsforløb kan løbe over 12 uger, hvor vi første gang mødes og taler om målsætning, taler forløbet igennem, vejer og måler dig.
Herefter mødes vi en gang ugentligt, hvor vi går en tur på en time, mens vi taler om, hvordan det går med dine nye og gamle vaner, samt vægttabet.
Hver anden uge inden gåturen vejer og måler jeg dig, og sammenligner med din sidste vægt og mål – på den måde er det nemt at se resultaterne.

For et mere effektivt forløb anbefaler jeg at supplere med styrketræning 2 -3 gange ugentligt – dette for at opbygge mere muskelmasse, som sætter din forbrænding i vejret, og som samtidig strammer dig op.
Til klienter i netop denne kategori, som overvejer at supplere med styrketræning, tilbyder jeg 45 min. prøvetime i et fitnesscenter.
Selvom vægttabet i første omgang er baseret på daglig motion i det fri eller i hjemmet, kan du jo godt have ønske om at øge din proces med målrettet styrketræning.
Ved et medlemskab i et fitnesscenter har du altid tørvejr, hvilket for nogen er det, der afgør om de får gennemført deres motion.
Nogle foretrækker specifikt deres motion i et center, mens andre ikke gør – det er en temperamentssag. Nogle starter med deres vægttabsmotion uden for fitnesscenteret, og vil inde i forløbet måske melde sig ind i et center, når de føler sig mere klar. Det vil altid være dit eget valg.

Er du typen der hellere selv vil stå for forløbet, så kan rådgivning, kostplan og en snak om motion i det daglige måske være det du skal vælge. Her er tale om et engangsmøde med mig, hvor vi taler om dine nuværende kost- og motionsvaner. Herefter udarbejder jeg kostplan, og kommer med forslag til implementering af “nemme” motionsformer i det daglige.