marcjespersen

Vægttab og Styrketræning

Vægttab og Styrketræning/Opstramning M/K (vægttab mellem 10-40 kg)

Pris for intensive træningsforløb hvor der styrketrænes 1-3 gange ugentligt (10 x træning á 60 min. pr. gang) 9.500,- dkr. (forløbet skal afvikles på en periode på max 10 uger)

Vil du ikke bare tabe dig, men også gerne strammes op i din proces mod et slankere liv, så er dette her et forløb for dig!

I forløbet vil du blive ført gennem diverse styrketrænings øvelser med fokus på de store muskelgrupper. I takt med din udvikling justeres og fornyes øvelserne.

Ved styrketræning øges din muskelmasse og din forbrænding sættes i vejeret. Udover styrketræningen vil du blive vejledt i forskellige konditionsformer.

Tilhørende forløbet er der en kostplan som skal følges, hvilken ændre dine kostvaner så du sammen med din motion opnår et vægttab, altså en ny livsstil.

 

* Vægttabet sker ikke alene på ét intensivt forløb. Et intensivt forløb kan give dig værktøjerne til et stærkere, slankere og sundere liv.

Gennem forløbet vurdere vi sammen om du skal fortsætte på egen hånd, eller om du vil foretrække at fortsætte i et nyt forløb.